Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray milletvekili adayları, seçim çalışmalarına Kapalıçarşı'daki esnafı ziyaret ederek başladı.

Birinci sıra adayı Turan Yaldır, ikinci sıra adayı Nilgün Tosun ve üçüncü sıra adayı Ayşe Deniz Ay, esnafın kendilerine göstermiş olduğu teveccühten çok memnun kaldıklarını ifade etti.

MHP MYK Üyesi Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, "Bismillah diyerek yeni bir seçim sürecine giriyoruz. 7 Haziran seçimlerinde Aksarayımıza, sevdamıza hizmet yolunda girdiğimiz bu yolda inançlı bir şekilde azim ve kararlılıkla devam ediyoruz. 7 Haziran seçimlerinin öncesinde ve sonrasında olmuş olduğumuz yerdeyiz. Seçimden sonra milletvekilliği sıfatının büyülü havasına kapılarak vatandaşımıza sırtımızı dönmedik. Dün de onların yanındaydık bugün de onlarla birlikteyiz. Çalışma arkadaşlarımız Nilgün Tosun ve Ayşe Deniz Ay da bizler ile birlikte bu heyecana ortak oluyorlar. Onlarla birlikte Aksaray'da şahlanışa geçen Milliyetçi Hareket'i yüce Allah'ın izniyle 2 Kasım'da iktidara taşıyacağız." dedi.