Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro'yu Volkan Demirel'in önünü kesmek için transfer etmek için almadıklarını belirtirken, Volkan'ın çalışması durumunda kendisinden daha iyi bir kaleci olmadığını belirtti. Spor müdürleriyle Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştiren Yıldırım, transferler hakkında bilgi verdi.

Basında çıkan bazı isimlerin gündemlerinde olmadığını belirten Aziz Yıldırım, Ramires, Ospina ve Guarin'in gündemlerinde olmadığını ve yine transfer listelerinde olduğu iddia edilen Obi Mikel'in maliyetinin de 35 milyon Avro olduğunu ifade etti.

Volkan Demirel'i kesmek gibi bir düşünceleri olsaydı Iker Casillas'ı transfer edebileceklerini belirten Yıldırım, İspanyol kalecinin de Fenerbahçe'ye gelmek istediğini ancak Volkan'ın çoğundan iyi kaleci olduğunu ifade etti.

Yeni transferlerden Josef de Souza'nın Mehmet Topal'la oynayacağını vurgulayan Yıldırım, "Josef de Souza'yı hoca istedi. Lucas'ı da alabilirdik, olmadı. Şimdi diyorlar ki (Mehmet Topal'ın yerine oyuncu aldılar), öyle bir şey yok" dedi.