Balıkesir Dinamik Çalışanlar Derneği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda final maçları oynandı. Toplam 40 oyuncunun mücadele ettiği turnuvanın final maçı büyük ilgi gördü. Oğuzhan Kocaoğlu'nu 3-0 yenen Mustafa Aksakal şampiyon oldu.

Tertip komitesi başkanlığını Ramazan Kılıçaslan'ın yaptığı ve yaklaşık bir ay süren turnuva, final programıyla sona erdi. Yağmur Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Merkezi'nde oynanan karşılaşmalar büyük çekişmeye sahne oldu. Turnuvada toplam 40 oyuncu, sekiz grupta mücadele etti. Grup maçlarının ardından ilk 16'ya giren oyuncular, ikinci tur maçlarını oynadı. Ardından çeyrek final maçları yapıldı. Oynadığı bütün maçları hiç set vermeden kazanan Aksakal şampiyon, Kocaoğlu ikinci, Ercan Uluç üçüncü, Sezgin Sevinç dördüncü oldu.

Final maçından sonra madalya töreni yapıldı. Turnuvada Yasin İşler, en centilmen oyuncu seçildi. Törende, ilk dörde giren oyunculara madalya ve çeşitli hediyeler verildi. Dinamik Çalışanlar Derneği Genel Başkanı Hasan Hüseyin Gökdemir, "Derneğimiz, sportif faaliyetleriyle çalışanlar arasındaki sevgiyi, birlik ve beraberliği arttırmaya çalışmaktadır. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışı gezilerle, eğitici konferanslarla dostluk ve kardeşliğe katkı yapmaya devam etmektedir. Nisan ayında düzenleyeceğimiz futbol turnuvasına da bu duygularla şimdiden tüm çalışanlarımızı davet ediyoruz. Turnuvamız hakkında geniş bilgi ve fotoğrafları www.dinamik.org.tr sitesinden ya da www.dinamikcalisanlar.blogspot.com.tr blog adresimizden öğrenebilirsiniz." diye konuştu. Madalya töreni pilav, ayran ve höşmerim ikramıyla sona erdi.