Galatasaray’ın Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında 8 Nisan 2015 Çarşamba günü deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçta taraftarlarına, Tarzan ve Gediz tribünleri verildi. Maç, saat 20.30'da başlayacak.

PTT 1. Lig ekibi Manisaspor’un, 19 Mayıs Stadyumu’nda Galatasaray ile oynayacağı maçın biletlerinin satışı ise 19 Mayıs Stadı Passolig satış noktasında ve www.passo.com.tr’de devam ediyor. Tarzan tribünden kombinesi bulunan Manisaspor taraftarları, kapalı alt tribüne alınacak. Kombinelerin tamamı da kapalı alt tribüne tanımlanacak. Hem passolig hem de kağıt bilet uygulaması yapılacak. Passolig sahibi Manisaspor taraftarları, biletlerini www.passo.com.tr’ den alabilecek. Passoligi olamayanlar ise kağıt biletlerini kimlik kartıyla alacak.

Maçın bilet fiyatları şu şekilde: VIP A, B, C, D ve E 50 TL (Manisaspor), kapalı alt A 50 TL (Manisaspor), kapalı alt B 50 TL (Manisaspor), Spil kale arkası 45 TL (Manisaspor), Tarzan tribün 50 TL (Galatasaray), Gediz kale arkası 45 TL (Galatasaray).