Spor Toto Süper Lig’de kendi sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak Gençlerbirliği hazırlıklarına devam etti.

    Pazartesi günü 17. haftanın kapanış karşılaşmasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği günü tek çalışma ile tamamladı. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık iki saat sürdü. Bir süre saha ortasından oyuncularıyla görüşen Buz, oyuncularına Beşiktaş’ın genç ve güçlü bir kadro yapısına sahip olduğu yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Topla ısınma şeklinde başlayan antrenman daha sonra 5’e 2 pas çalışması ve taktik çalışma ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise takım üç guruba ayrılarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Petrovic ve Tomic katılmadı

FUTBOLCULAR: BEŞİKTAŞ'I YENMEK İSTİYORUZ

    Antrenman sonrasında Çağrı Bülbül ve kaleci Ferhat Kaplan, Beşiktaş maçı ile ilgili görüşlerini ifade etti. Genç oyuncu Çağrı Bülbül, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve kendi sahalarında sadece Bursaspor’a mağlup olduklarını bu performansı devam ettirerek Beşiktaş’ı yenmek istediklerini söyledi.
    Kaleci Ferhat Kaplan ise ilk yarıyı iyi bitirdiklerini vurgulayarak, ‘’İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Kamp dönemi de iyi geçti. Beşiktaş maçına çok iyi odaklandık. İçeride maçlarımıza galibiyet için çıkıyoruz. Beşiktaş maçını da galibiyetle bitireceğiz.’’ dedi.