Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un eski yöneticisi ve onursal başkanı Fikret Fındık, futbolcuların antrenmanlara çıkmamakta haklı olduğunu belirterek, “Takımın maddi ve manevi sorunları giderilmeli. Bunun için de Kahramanmaraş olarak takımımıza sahip çıkmamız gerekir” dedi.

Kahramanmaraşspor'un taraftar gruplarını bir araya getirerek bir toplantı düzenleyen eksi yönetici ve onursal başkan Fikret Fındık, Kahramanmaraş halkını takımına sahip çıkmaya davet ederek, “Bu manzara ile daha öncede karşılaştık. Yaramız kangren olmadan tedavisini yapmamız gerekir. Futbolcuların sesine kulak verelim ve kahramanlık ruhunu ortaya koyarak bu insanlara sahip çıkalım.” dedi.

Faturavizyon Kahramanmaraşsporlu futbolcuların maddi ve manevi nedenlerden dolayı takımın idmanlarını boykot ederek antrenman yapmaması konusunda bir çözüm önerisi bulmak amacı ile istişare toplantısı yapan Kahramanmaraşspor'un eski yöneticisi ve taraftarın onursal başkanı Fikret Fındık, çözümün futbolculara destek olduğu konusunda hem fikir olduklarını söyledi. Bu konu ile taraftar gruplarının arasındaki uçurumu kapatarak tüm taraftar gruplarını bir araya toplayan Fındık, çözümün önce birlik ve beraberlikten geçtiğini söyledi. Taraftarların bu konudan dolayı birlik ve beraberliği sağladığına dikkat çeken Fındık, Kahramanmaraşlı iş adamlarının ve halkında aynı birlik ve beraberliği sağlayarak takımın menfaati için faaliyet göstermesi gerektiğini belirtti. Kahramanmaraşspor'un yıllardır maddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çeken Fındık, bu sıkıntıları artık bir çözüm bulunması gerektiğin söyledi. Takımın A.Ş. olmasının Kahramanmaraşspor sevgisini değiştiremeyeceğini ifade eden Fındık, aksine bu konunun şehir için çok büyük avantaj olduğunu dile getirdi. Bu güne kadar gelen yönetimlerin iş adamlarından karşılıksız yardım parası topladığını hatırlatan Fındık, takımın A.Ş. olmasıyla bu sorunun ortadan katlığına dikkat çekti. Faturavizyon yönetiminin takıma verilecek olan paraları reklam karşılığında istediğini ifade eden Fındık, ödenmesi düşünülen primlerinde prim veren iş adamının muhasebecisinin bizzat futbolculara vere bileceğini belirtti. Bu konuda bir hatırlatmada bulunan Fındık, 2010 yılında kendi yönetimleri zamanında takımın primlerinin Mehmet Balduk'un talimatı ile ve onun görevlendirdiği kişi tarafından bizzat futbolculara dağıtıldığını hatırlattı. Futbolculara prim vermek isteyen iş adamlarının da aynı yöntem ile primleri futbolculara ulaştıra bileceğini söyleyen Fındık, Kahramanmaraşspor'un yalnız bırakılmaması çağrısını yineledi.

“BAŞARI VAR DESTEK YOK”
Kahramanmaraşlı iş adamlarının başarı ile birlikte destek verecekleri sözünü hatırlatan Fındık, “Takımın şuan ki başarısı yıllardır elde edilemiyor. Bizim bu başarıya destek olmamız gerekiyor. Daha önceki açıklamalarda takımın başarısı halinde desteklerin verileceği ifade ediliyordu. Şuan ki tabloya baktığımız zaman bu sözlerin yerine getirilmediğini görürüz. Kahramanmaraşspor'a üvey evlat muamelesi yapılmamalıdır. Bu takımın başarısının şehrin başarısı olacağının bilinmesi gerekir. Bu takım kazandığı zaman hem bu şehrin insanları hem de iş adamlarımız kazanacaktır. Şehrimizin prestijinin daha da artması için bu konu şarttır. Biz bu kulüpte yöneticilik yaptık, kulübün ne gibi zorluklar yaşadığını yakinen biliyoruz. Bu zorluklarda takımın yanında olduğumuzu buradan da belirtmek istiyorum." dedi.

Haber: Cebrail SARI