Mersin'in Silifke Belediyesi tarafından Mukaddem Mahallesinde başlatılan futbol sahası ve yeni oyun parkı çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye olarak bu ülkenin geleceği olan çocuklara ve gençlere hem okul öncesi hem de okul dönemlerinde sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetler vermeyi sürdüreceklerini söyledi Turgut, "Bu hizmetlerimizi yaparken ilçeye özgün projeler kazandırıp, Silifke’de kalıcı eserler bırakmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmalar kapsamında Mukaddem Mahallemizde var olan dar bir alana sahip futbol sahamızı genişleterek, gençlerimize ve çocuklarımıza yeni bir futbol sahası ve oyun alanı kazandırmış olduk. Mahallemizin nüfusu gün geçtikçe artıyor ve genç nüfusumuz da buna paralel artış gösteriyor. Tabi ki durum böyle olunca gençlerimiz futbol sahası, çocuklarımız park ve ailelerimiz de dinlenme yeri istiyorlar. Futbol sahası olarak düşünülen yerde inceleme yaptıktan sonra burada bir genişletme çalışması yaptık ve en kısa sürede Mukaddem mahallemize futbol sahamızı, yeni park alanını ve ailelerimizin dinlenme yerini tamamlatıp hizmete sunacağız. Spor sağlıklı yaşamın ön koşullarından biridir. Gençlerimize kaliteli spor alanları yaratıp bu alanlara çekerek hem kötü alışkanlıklar edinmelerini önleyeceğiz hem de ilçemizden başarılı sporcuların çıkmasını sağlayacağız. Bütün gerçekleştirilen projeler daha güzel, daha modern bir Silifke ve halkımız içindir " dedi.

Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edip, mahallelerine futbol sahası başta olmak üzere, park alanı ve ailelere dinlenme yeri kazandırıldığı için mutlu olduklarını ifade ettiler.