Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çanakkale Kolin Otel'de düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katılacak. Erdoğan, daha sonra Valilik önünde düzenlenen toplu açılış töreniyle Çanakkale Sanayi ve Ticaret Odası Kongre Fuar Merkezi'nde düzenlenen 14 Mart Romanlar Günü kutlamalarına katılacak. (12.00-17.30-Çanakkale)

POLİTİKA

-BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin merkez ve illerden gelen yöneticileriyle Ankara İl Başkanlığı'nda bir araya gelecek. (13.00-Ankara)

-Ege Bölgesi Demokrasi ve Barış Konferansı, Tepekule Kongre ve Kültür Merkezi'nde HDP Milletvekili Sebahat Tuncel'in açılış konuşmasıyla başlayacak. (09.30-İzmir)

EKONOMİ

-Capital ve Ekonomist dergileri tarafından dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci gününde de oturumlar devam edecek. Zirve’nin kapanışında Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir konuşma yapacak. (08.30-16.00-Bursa)

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Denizli'de Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinası’nın açılış törenine katılacak. (11.00-Denizli)

GÜNCEL

-Sanatçı Erol Büyükburç için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek. Büyükburç, Levent Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (10.00-12.00-İstanbul)

-Milli Eğitim Bakanlığı ve Dosteli Derneği'nin ortak projesi olan Alevi Bektaşi Lisesi'nin temeli Halkalı'da atılacak. (11.00-İstanbul)

-Ufuk Sağlık ve Sosyal Hizmet Görevlileri Sendikası Genel Merkezi sağlık çalışanlarının çalışma koşulları ve ekonomik durumlarıyla ilgili Bursa’da basın toplantısı düzenleyecek. (14.00-Bursa)

-14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle düzenlenecek etkinlikler takip ediliyor.

KÜLTÜR-SANAT

-TÜYAP Bursa Fuarcılık ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 13. Kitap Fuarı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katılacağı törenle açılacak. (12.00-Bursa)

SPOR

-Süper Lig’de Akhisar Belediyespor-Kardemir Karabükspor, Çaykur Rizespor-Sivasspor, Galatasaray-İstanbul Başakşehir maçları oynanacak.(13.30-Rize/16.00-Manisa/19.00-İstanbul)

-Basketbolda bugün Beşiktaş-Galatasaray derbisi oynanacak (19.00-İstanbul)

-Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya gidecek.

-Takımların maçlara yönelik çalışmaları takip ediliyor