Survivor All Star'da bu gece 24 Mayıs 2022 Salı günü kim elendi? Ülünlerden Ayşe ve Sude, Gönüllülerden ise Berkan ve Hikmet'in eleme adayı olarak potaya girdiği zorlu haftada elenen isim kim oldu?

Yağmur'un elenmesinin ardından geçtiğimiz hafta d koloni olarak adlandırılan gruptan Seda elenerek adaya veda etmişti. Koloninin kadınlarından Yağmur ve Seda'nın elenmesinin ardından bu hafta  da Sude'nin elendiği ve adaya ved eden isim olduğu iddia edildi.

SEMA'NIN GERGİNLİĞİNİN NEDENİ SUDE'NİN GİDECEK OLMASI MI?

Bugünkü dokunulmazlık oyununda Sema çok sinirliydi ve Ayşe'ye sürekli bağırarak onu rencide etmeye çalıştı. Sema'nın bağırmasına dayanamayan Ayşe ise ağlamaya başladı. Sema'nın kardeşi Seda'dn sonra Sude'nin de gidecek olması nedeniyle çok sinirli olduğu tahmin edildi.

AYŞE YÜKSEL VERDİ VERİŞTİRDİ

Özellikle Anıl ve Sema'nın sürekli bağırdığı, sürekli sus diyerek baskı altına almaya çalıştığı Ayşe bu gece adeta çıldırdı ve savunmayı bırakarak saldırıya geçti. 

Ayşe dokunulmazlık konseyinde içinde ne varsa döktü ve gerrçekleri tek tek anlattı.

AYŞE YÜKSEL'E DESTEK YAĞDI

Baskı altın alınmaya çalışılan Ayşe Yüksel'e takipçileri ve hayranları ise gece boyu destek verdi. İşte o destek mesjlarından bazıları:

Yeter ya niye bu kadar kötü davranıyor herkes Ayşe ye, koca koca insanlar bu kadar tecrübe ayıp ya nerde insanlıkları?Sema uğraşma boşuna haksızsın,çok ayıp yaptığın!

Ayşe, "ben anıl bağırmasın diye ona öyle davranmayı, sen bağırma diye sana böyle davranmayı, hepinizin nasıl davranılmak istediğini aklımda tutmak zorunda kalıyorum yoruldum artık"

Yaptıkları psikolojik şiddet bambaşka boyutta Allah Ayşe'ye sabır versin 

Ayşe: ağlarsam magdurluk yapıyor diyorlar gülünce lakayit diyorlar performansın kötü diye yazıyoruz diyorlar performansım artıyor yine yazıyorlar 

Ayşem çok güzel konuştu bu konuşma için ekstra sms atıyorz

BU GECE ELENEN İSİM KİM OLDU?

Sosyal medyada bu gece elenen ismin Sude olduğu ile ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Bir başka grup ise Berkan'ın elendiğini iddia ediyor. Gerçek sonuç ise bu akşam belli olacak.