MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, siyasi iktidarın, PKK'ya sürekli tavizler vermesine bağlı ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini söyledi. Karadağ, PKK ile masa oturanların, Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde örgüt yandaşlarının okul, pansiyon, hastane, cami, dershane, şantiye yakma ve kimlik kontrolü yapmasına seslerini çıkaramadığını belirtti. İktidarın, suçüstü yakalanmayı da bir yılı aşkındır uydurduğu 'paralel yapı' yalanıyla örtmeye çalıştığını kaydeden Karadağ, gerçek paralel yapı olan PKK'nın bölgede cirit atmasına ses çıkarılmadığını dile getirdi.

MHP'li delegeler, Sueno Otel'de kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, yemekte delegelere yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının, 13 yıl içinde ülkeye verdiği zararlarını anlattı. Siyasi iktidarın, 5 yıl önce Habur rezaletiyle Türkiye'nin onur ve itibarını ayaklar altına alındığını anlatan Karadağ, AK Parti hükümetinin, açılım, saçılım süreciyle PKK terör örgütünü muhatap alarak bitmekte olan kanlı örgütü, yeniden güçlendirdiğini savundu. Bu milletin, Habur rezaletini hiçbir zaman unutmadığını ve hiçbir zaman da unutmayacağını belirten Karadağ, "Bu iktidar, PKK terör örgütünü muhatap alarak terör örgütünü meşrulaştırmıştır. Bu iktidar iyi bilmeli ki PKK terör örgütü mensupları Kandil'den Beka Vadisi'nde Kuzey Irak'ta papatya toplamıyor, çiçek toplamıyor. Orada piknikte yapmıyor. PKK terör örgütü 35 yıl içinde 40 binden fazla askerimiz, polisimiz, öğretmenimiz, öğrencilerimiz, doktorumuz, hemşiremiz ve vatandaşlarımızın kanını dökmüş kanlı bir örgüttür. Örgüt başı da bebek katilidir. Ne acıdır ki ülkemiz, eli kanlı terör örgütü mensuplarını talimatlarıyla yönetir hale gelmiştir. Açılım saçılım rezaletiyle ülkemiz bugün bölünme noktasına gelmiştir." diye konuştu.

AK Parti iktidarına son vermek için 7 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu belirten Karadağ, siyasi iktidarın ömrünü doldurduğunu, 6 ay sonra yapılacak genel seçimlerde halkın sandıkta bu hükümete sona erme mührünü vuracağına yürekten inandıklarını kaydetti.
Bütün hazırlıklarını tek başlarına iktidara gelmek için yaptıklarını anlatan Karadağ, siyasi iktidarın, Türkiye'yi uçuruma sürüklediğini artık toplumun her kesiminin gördüğünü, 7 Haziran'da sandıkta en güzel cevabı vereceğini söyledi. AK Parti hükümetine son vermek için 7 Haziran'ın bir fırsat olduğunu altını çizen Karadağ, MHP'yi tek başına iktidara taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.