Toplumu Uzlaştırma ve Barış Derneği (TUBDER) Başkanı Kenan Karataş, artan terör olaylarının son bulması için Şanlıurfa’nın 12 milletvekilinin rozetlerini bırakarak sokağa çıkması çağrısında bulundu. Karataş, “Mevcut siyasi partilerin istisnasız tümü şehit kanı üzerinde algı operasyonları geliştirmeye başlamıştır.” iddiasında bulundu.

TUBDER Başkanı Kenan Karataş, siyasi partilere ağır eleştirilerde bulundu. Siyasi partileri şehit kanı üzerinden algı operasyonları yapmakla suçlayan Karataş, artan terör olaylarına karşı milletvekillerinin rozetlerini bir kenara bırakıp barış için sokağa çıkması çağrısında bulundu. TUBDER Başkanı Karataş, “Halkın oyuyla meclise gitmiş olan 12 Şanlıurfa milletvekilinin katliamlara ve teröre 'dur” demek adına el ele verip sokağa çıkmaları gerekiyor.” dedi.

“SİYASİ PARTİLER ŞEHİT KANI ÜZERİNDE ALGI OPERASYONLARI GELİŞTİRMEYE BAŞLAMIŞTIR”

Şanlıurfa’nın 12 milletvekilinin parti rozetlerini çıkarıp teröre ve katliamlara karşı el ele sokağa çıkmaları gerektiğini ifade eden Karataş, "Ne yazık ki sivil ve siyasi olarak yürütülen süreç başarısızlıkla sonuçlanmış, yerini kanlı ve kirli bir iç savaşa bırakmıştır. Mevcut siyasi partilerin istisnasız tümü şehit kanı üzerinde algı operasyonları geliştirmeye başlamıştır.” diye konuştu.