Türkiye bugün bir kadın cinayetiyle daha sarsıldı. Olay Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana geldi.Eşini terk edip Kahramanmaraş'tan, Hatay'ın Erzin ilçesindeki babasının yanına giden Ebru Kara orada kiraladığı evde 7 yaşındaki kızıyla birlikte yaşamaya başladı.

Ebru Kara, eski eşi Cabbar Kara'nın yeniden bir araya gelme çağrılarına olumsuz cevap verdi. Bunun üzerine Cabbar Kara bir kaç defa Erzin'e giderek boşanma davası açan eşinin kapısına dayandı ancaak her defasında red cevabı aldı. Tacizlerin artması üzerine Cumhuriyet sdavcılığına başvurakn Ebru Kara, boşanma aşamasındaki eşi için uzaklaştırma kararı aldı.

Bugün bir defa daha Kahramanmaraş'tan Erzin'e gelen Cabbar Kara, eşi Ebru Kara'ya birleşmek istediğini söyledi. Bu sırada Cabbar Kara evde bulunan kayınpederi Ali Dik ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümsi üzerine Cabbar Kara, yanında getirdiği pompalı tüfekle önce kayınpederi Ali Dik'e ateş açarak yaraladı. Ardından eşi Ebru Kara'ya kızının gözleri önünde ateş açtı. Baba ve kızı kanlar içinde yere yığılırken Cabbar Kara ise yoldan geçen Erhan Akar'a ait minibüsü durdurdu. Akar'ı araçtan indiren Cabbar Kara olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekipler, evin bahçesinde yerde yatan Ebru Kara'nın hayatını kaybettiğini saptadı. Yaralı Ali Dik ise ilk müdahale sonrası Dörtyol Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ebru Kara'nın cansız bedeni de morga gönderildi.

Polis, Cabbar Kara´yı yakalamak için çalışma başlattı.