Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, işe gitmek için evinden çıkan 7 aylık evli genç kadın Gülhan Esen, plakası alınamayan bir araçtan inen kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Esen'e yapılan saldırı sonucunda başından vurulan genç kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, Esen'i öldüren şüphelinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, Esen'i bir süre önce başladığı iş yerinden takip ederek evinin çıkış saatlerini belirlediği ve olay günü bir hafif ticari araçla evinin önünde beklediği, ardından Esen'in çıkmasını bekleyerek saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Öldürüldü, Katil Koca İntihar Etti İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Kadın Öldürüldü, Katil Koca İntihar Etti

M.T.'nin, Esen'in evliliğini kabullenemediği ve takıntı haline getirerek genç kadını öldürdüğü öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.