Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, Şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’ın yüreğindeki acıyı haykırması sonrasında 'havuz medyası ve AK-troller' tarafından sistematik bir saldırı kampanyası başlatıldığını savunarak, “Yarbayımızın yüreğindeki acısı şerefsizlerin gözüne batmıştır.” dedi.

İl Başkanı Sedef yaptığı açıklamada, şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreni sonrasında ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’ın yüreğindeki acıyı haykırdığını söyledi.
Sedef, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de dile getirdiği gibi Cumhurbaşkanlığı makamında oturan Erdoğan şehit cenazesinde elini tabutun üzerine koyup 'Ne mutlu şehit anaları' nutkunu atarken mesele olmamıştır da, bir yarbayımız şerefsizlerin gözüne batmıştır? Kederli yarbayımızı kardeşinin acısını bile yaşatmamak, bu acıyı çeşitli kılıflara sokmak neyle izah edilebilir. Şehit olan Yüzbaşımıza Allah’tan rahmet Kederli Ailesine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

ÖZGÜR MEDYA’YA KARŞI BİR OPERASYON KABUL EDİLEMEZ

“Hükümetin hatalarını eksik ve yanlışlarını dile getiren her kim olursa olsun hemen boyunlarına bir yafta vurularak ya PKK’lı ya DHCKPC’li paralelci faşit, kafatasçı ya da yeni uyduracakları birer kılıf buluyorlar.” diyen Sedef, şöyle devam etti: “Kahraman yarbayımız aslında kısık seslerin sesi olmuş, dile getirilemeyeni dile getirmiştir. Zannediyorlar ki bu yaptıkları aşağılık durumlarla insanları baskı altına alırız, sustururuz. Bu anlamda bugün Twitter Fenomeni Fuat Avni tarafından paylaşılan ve ülke gündemine düşen başka bir haberi de hayretle takip ediyoruz. Eğer doğru ise ülke demokrasisi açısından kabul edilemez bir hadise. Genel medyada gördüklerini ve duyduklarını sansürlemeden yayınlayan birkaç yayın gurubuna yapılması planlanan el koyma ve baskı planları. Şehit cenazelerine Anadolu Ajansı ve TRT haricinde girişi yasaklayan Saray muhafızları bu kez de hiç yoktan muhalefetin sesini duyurabildiği gazete ve televizyonları susturma planı içerinde olduğu iddia edilmekte. Erken seçim arifesinde Doğan Medya gurubuna, cemaate yakın olan medya gurubuna, İpek Medya grubuna ,Sözcü ve Taraf gazetelerine çeşitli vergi denetlemeleri ve el koyma gibi devlet gücünü kötüye kullanarak yaptırımlar yapılacağı iddia ediliyor. Burada unuttukları bir grup daha var Ortadoğu Gazetesi ve Bengü Türk televizyonlarını da bu işin içine katın ki size muhalif hiç kimse kalmasın. Sonrasında çıkalım ve tüm televizyon ve gazetelerden 'Padişahım Çok Yaşa mı?' diyelim."