Erzurum merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ihtiyaç sahibi yoksul ailelere kışlık yakacak, ev eşyası ve gıda malzemesi yardımında bulundu

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'un kapısını çalarak dertlerini dinleyip, eksiklerini tespit ettiği aileler, gelen hediyeler ile mutlu oldular. Yoncalık semti Zorlu, Kırmızı Çeşme ve Keleşoğlu sokakta 4 ayrı aileye çekyat, soba, yatak, gıda, odun ve kömür yardımı yapıldı. Annesi ve ağabeyiyle birlikte yaşam mücadelesi veren 42 yaşındaki yatalak Fuat Adıgüzel, "Kendimi bildim bileli bir sünger yatağım var, onda yatıyordum. Başkanım Ali Korkut'a anlatmıştım. Her yanım ağrıyordu. Beni düşünmüş, bana güzel bir yatak göndermiş. İlk defa yatağım oldu. Artık rahat uyuyabileceğim. Allah razı olsun. Çok mutluyum. Annem, kardeşim artık daha mutluyuz. Eksiğimiz tamamlandı" diye duygularını dile getirdi.

Ali Korkut'un sevindirdiği evlerden biri de Sevgi Serpil'e aitti. Şeker hastası kardeşiyle giriş kat ve küçük bir odadan ibaret evlerinde yaşamaya çalışan Sevgi Serpil, "Başkanımız Ali Korkut'tan çekyat istedim, soba istedim. Çok şey istedim. Allah başkandan, emeği geçenden, hepinizden razı olsun. Başkanımdan Allah bin kere razı olsun. Bizi sevindirdi, Allah'ta onu sevindirsin." sözleriyle duygularını ifade etti.