Kahramanmaraş halkı yapılmayan ya da yapımı geciken hizmetler yüzünden Ak parti milletvekillerine ve özellikle de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e her platformda tepki göstermeye devam ediyorlar. Büyük umutlarla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olan Hayrettin Güngör, tam bir hayal kırıklığı oldu. Tüm platformlarda yapılan anketlerde memnuniyetsizlik oranı yüzde 80'in altına düşmedi. Anketlerimizin Ak Parti Genel Merkezi tarafından da büyük bir dikkatle takip edildiği bilgisini aldık.

Hayrettin Güngör ile ilgili ilk anketimizi 24 Mart 2021 tarihinde yaptığımız ilk ankete 127370 kişi oy kullandı. Oy kullananlar arasında 105.205 kişi Hayrettin Güngör için BAŞARISIZ derken, BAŞARILI diyenlerin sayısı sadece 22.165 olarak gerçekleşti. Bu sonuçlara göre Kahramanmaraş halkının yüzde 82,6'sı Hayrettin Güngör'ün başarısız olduğunu düşünüyor. Hayrettin Güngör'ün başarılı olduğunu düşünenlerin oranı sadece yüzde 17,4'de kaldı. 

Haber46 olarak tam bir tarafsızlık içinde yaptığımız anketimizi, güvenilirliği artırmak için sosyal medya hesaplarımızda da tekrraladık. Facebook, instagram, twitter gibi sosyal medya hesaplarımzda yaptığımız tüm anketlerde sonuç aynı çıktı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'den memnun olanların oranı hiç bir ankette yüzde 20'ye ulaşmadı.

Anketimizi paylaştıüımız sosyal medya hesabımızda ise etkileşim ve yorum rekoru kırıldı. Aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz gibi anket paylaşımımız sadece sosyal medya hesabımızda 246.204 farklı kişiye erişti. Sosyal medya hesabımızdan anketi görenler arasından 101.888 kişi ise ya bağlantıya tıklayarak ankete oy kullandı ya beğeni ve yorum yaptı.

Anket paylaşımız ise Kahramanmaraş tarihi boyunca yapılan en fazla yorum sayısına ulaştı. Paylaşımımıza tam tamıma 11.311 yorum yapıldı. Bu yorum sayısına Kahramanmaraş'ta hiç bir haber bugüne kadar yaklaşamadı. Yorum yapanların da yüzde 90'ı Başkan Güngör'den memnun olmadıklarını dile getirdiler.

Haber46 bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da şehrin menfaati için siyasileri ve yerel yöneticileri takip etmeye, onları hizmet yapma konusunda teşvik etmeye, yapılmayanları paylaşmaya, yanlış yapılan işleri eleştirmeye ve doğru yağpılan hizmetleri alkışlamaya devam edecektir.