Türk Yerel Hizmet-Sen, bölgesinde bulunan belediyeleri ziyaret ederek, bu kurumlarda çalışan memurların hakkını koruma amacıyla sosyal denge sözleşmesi yapıyor.

Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkan yardımcıları Mustafa Yorulmaz, Ali Rıza Kayar, Adana Şube Başkanı Selçuk Diker ve yönetiminin ziyaret ettiği Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ile sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Kurumda çalışan memur ve sözleşmeli personeli kapsayan bu denge sözleşmesinde memnuniyetini dile getiren Türk Yerel Hizmet Sen Adana Şube Başkanı Selçuk Diker, “Memur ve sözleşmeli çalışan arkadaşlarımıza bu imkanı sağlayan Yumurtalık Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik Bey'e ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kazanımın arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bunların da diğer belediyelerde olmasını gönlümüz arzu ediyor.” diye konuştu.

Memurların bütününü kucaklayan nadir sözleşmelerden biri olduğunu söyleyen Başkan Diker ise “Kanununa uygun bir şekilde dayanışma sağladık. Başkanımızın memuruna olan sevgisini bu şekilde görmüş olduk.” dedi.