Kahramanmaraş’ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programa Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun da katıldı.

IMG_2119

Kahramanmaraş merkez spor salonunda düzenlenen kutlama programının açılış konuşmasını, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz yaptı. 

IMG_2140

Şiir ve türkü dinletisiyle devam eden programda, İl Jandarma Komutanlığı Komando Birliği’nin tüfekli gösterisinin yanı sıra; halk oyunları, judo, boks, jimnastik, wushu, güreş, tekvando gösterileri yapıldı. 

IMG_2256

Kutlama programının gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Coşkun, gösterilerde yer alan sporcularımıza ve gençlerimize teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar dileyerek bayramlarını kutladı. 

IMG_2165

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinliklerine Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.