18 yaşındaki Hilal Baltacı'nın kaçırılmasıyla ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Aile geçtiğimiz gün kızlarının "üfürükçü Süleyman"  tarafından kaçıldığını iddia etti.

Genç kızın, Süleyman'ın yanında mutlu olduğunu, aile evine dönmek istemediğini açıklaması herkesi şaşırttı. Bugünkü programda ise ortalık karıştı.

12-qykv.png
Süleyman, kendisinden 33 yaş küçük olan Hilal ile canlı yayına çıktı.
Süleyman'a tepki gösteren Müge Anlı, "Bu nasıl bir sevgi? Bir dakika, dudak dudağa öpüşürken bir çocukla fotoğraf çektirip internette paylaşıyorsunuz.

4-D90M.png
"Niye öpüşüyorsunuz!"
-Bu sevgiyi ben nasıl anlayayım! Anlatın bana! Gazozunuza ilaç koyup dudağınıza mı yapıştı? Siz bu çocukla niye öpüşüyorsunuz kardeşim çocuk 17 yaşında" ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın bu sözleri stüdyodaki seyirciler tarafından alkışlandı.

Üfürükçüden 33 yaş küçük Hilal'e evlilik teklifi!
"Benim her türlü sevgim var. Hilal'i seviyorum. Yanımda hangi sıfatla kalmak istiyorsa buyursun kalsın" diyen Süleyman ise canlı yayında genç kıza üstü kapalı evlilik teklifi yaptı.

8-ROIr.png

Anne kriz geçirdi
Hilal'in annesi o anlarda çileden çıktı. Evladı kaçırılan kadın, "Allah belanı versin. O daha çocuk. Utanmıyor musun üfürükçü! Ben bu adamdan şikayetçiyim" diye bağırdı.

7-luNF.png
Hilal'den üfürükçüden gelen teklife cevap!
Hilal'in üfürükçü Süleyman'dan gelen evlilik teklifine cevabı yok artık dedirtti. Hilal, "Ben de senden şikayetçiyim anne. Ben bekarım o da bekar olabilir" demesi izleyicide şaşkınlık yarattı.

"Dini nikah için şahitlik istediler"
Bu sırada bir izleyici yayına telefonla bağlandı. İsmini vermek istemeyen vatandaş "9-10 Temmuz'da Hilal 17 yaşındayken bize geldi ve danıştı. Biz olmaz dedik. Ama burnunu dikine giden biri. Dini nikah için benden şahitlik istediler" diye konuştu.