Nisa Bölükbaşı'nı Survivor All Star 2022 şampiyonu ilan eden Acun Ilıcalı çok zor durumda. Gösterdiği çok kötü performansa rağmen şampiyon ilan edilen Nisa Bölükbaşı'ndan kupanın alınmasını ve Adem Kılıççı'ya verilmesini isteyen binlerce kişi sosyal medyayı savaş alanına çevirdi. Bir haftadır sosyal medyada gündem olan Anti Nisacılar vazgeçmeyi düşünmüyor.

Acun Ilıcalı'nın SMS sistemi ile hak etmediği halde Nisa'yı şampiyon ilan ettiğini iddia eden izleyici TV8'i televizyonlarından silmeye başladılar. Binlerce kişi artık asla TV8 izlemeyeceğini paylaşıyorlar.

MÜGE ANLI'YA ŞİKAYET ETTİLER

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star 2022 şampiyonu olmasını kabul edemeyen çok sayıda kişi Acun Ilıcalı'yı Müge Anlı'ya şikayet ettiler. SMS'lerinin ve yarışmacıların performanslarının boşa gittiğini söyleyen binlerce kişi Müge Anlı'nın bu konuyu gündeme taşımasını istiyorlar.

Ancak yakın zamanda evlenen ve programı da tatilde olan Müge Anlı'nın şimdilik konuyu uzaktan takip ettiği öğrenildi.

RTÜK'E ŞİKAYET YAĞIYOR

Çok kötü bir performansla sadece SMS ile Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon ilan edilmesine tepkiler sürerken çok sayıda kişi de programı ve TV8'i RTÜK'e şikayet ediyor. Şikayetlerin yoğunluğuna göre RTÜK'ün TV8'e ceza verebileceği ifade ediliyor.