Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya doğum günü sürprizi yaptı. Acun Ilıcalı sevgilisini yemeğe çıkardığı fotoğrafı "Çok şey yazarım ama yüzüne söylemek en güzeli. Doğum günün kutlu olsun, yüzün hep gülsün.. Nice mutlu yılların olsun" notu ile paylaşmıştı. Ilıcalı'nın kolundaki pahalı saat ise Yeni Akit'in gözünden kaçmadı. Yeni Akit, saatin değerini öğrenince Ilıcalı'nın Türk toplumunun ahlaki yapısını bozan programlar yaptığını ileri sürdü. 

İşte Yeni Akit'in O Haberi:

Türk toplumunun ahlaki yapısını bozan programlara imza atan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'ya doğum günü jesti yaptı. Sosyal medya hesabından Altunkaya ile doğum günü yemeği fotoğrafını paylaşan Ilıcalı'nın kolundaki saat ise dikkatlerden kaçmadı. Saatin fiyatını internetten araştıran kişiler gördüklerine İnanamadı.

Saatin değeri 9 milyon TL
Fotoğrafta masadaki çiçekler dikkat çekerken Ilıcalı'nın mavi renkteki saati de merak konusu oldu. Saatlere olan düşkünlüğüyle bilinen ve daha önce aksesuarlarına ödediği fiyatlarla adından söz ettiren Ilıcalı'nın saati içinde servet döktüğü ortaya çıktı.

Fenomenler Ne Giymiş sayfasının haberine göre, Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir markaya ait olan saatinin 9 milyon 438 bin 862 TL olduğu öğrenildi.

Yeni Akit'in bu haberine Twitter'da tepkiler oldukça alaycıydı. İşte tepkilerden bazıları...

acun-cagla

acun-cagla1