PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynayan turuncu beyazlılar, son bölümde ise çift kale maç yaptı. Adanaspor’un 10 numarası Cem Özdemir, Göztepe karşılaşmasında takım içerisindeki sevgi ve arkadaşlığın galibiyeti getireceğini belirterek, taraftarların karşısına çıkacakları ilk maçta üç puan almak istediklerini söyledi.

Ligin ilk haftasında oynanan Şanlıurfaspor maçını değerlendiren Cem Özdemir, "Şanlıurfaspor karşılaşmasının sonunda kazanılmış bir puan mı, yoksa kaybedilmiş iki puan mı şeklinde düşünmeliyiz. Benim kendi düşüncem; ortada kaybedilmiş iki puan var. Çünkü çok net pozisyonları değerlendiremedik. Bu hafta ise ligin iddialı ekiplerinden Göztepe’yle karşılaşacağız. İyi bir bütçeyle iyi kadro kurmuş bir ekip. Ancak sahada bütçe mücadele etmiyor. Göztepe’den daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü bizde takım arkadaşlığı ve sevgi ön planda. İnanıyorum ki kendi evimizde taraftarımızın önüne çıkacağımız bu ilk karşılaşmada sahadan üç puanla ayrılan taraf olacağız." dedi.

PTT 1. Lig'in ikinci haftasında 23 Ağustos Pazar günü saat 22.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak Adanaspor – Göztepe karşılaşmasının biletleri de satışa çıktı. Bilet fiyatları ise şöyle:

Kale arkası : 5 TL
Maraton : 10 TL
Kapalı alt : 15 TL
Kapalı üst : 20 TL