Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Teşkilatı'ndan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'a Aşık Mahsuni'nin Yalancısın türküsüyle gönderme. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasındaki tuz tartışmasına Ak Parti Kahramanmaraş Gençlik Teşkilatı da katıldı. Ak Gençlik Kahramanmaraş sosyal medya hesabından Aşık Mahsuni'nin Yalancısın türküsüyle Ali Öztunç'a gönderme yapıldı.

18 Ocak tarihinde yağan kar sonrası binlerce insanın perişan olması, yolların açılmaması, Büyükşehir Belediyesinin vaktinde müdahale etmemesi tepkilere neden olmuş,  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ise Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün tasarruf yapmak için tuz ihalesi yapmadığını iddia etmişti.

Hayrettin Güngör ile Ali Öztunç arasındaki tartışma büyümüş, Güngör'ün yalancılıkla suçladığı Ali Öztunç, Hayrettin Güngör'e trol demişti.Dünden bu yana iki taraf da suskun kalırken bugün Ak Gençlik Kahramanmaraş sosyal medyadan paylaştığı bir video ile olayı yeniden gündemin ilk sırasına taşıdı.

Aşık Mahsuni Şerif'in Yalancısın türküsünün seslendirildiği videoyu paylaşan Ak Gençlik Kahramanmaraş yeni br tartışmayı da başlatmış oldu.