Kahramanmaraş'ta suya bir zam daha geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör zam yapmaya doymuyor. Geldiği günden bu yana toplu ulaşıma, ekmeğe ve suya yaptığı zamlar nedeniyle vatandaşın tepkisini çeken Başkan Güngör, suya bir zam daha yaptı.

Başkan güngör bir yandan mübarek Kurban Bayramı'nın da içinde bulunduğu Temmuz ayında da suya zam yaparken, şehrin her tarafından su kesintisi haberleri gelmeye devam ediyor. Büyükiehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e sosyal medyadan su kesintileri nedeniyle tepki yağıyor. 

Türkiye'de yıllık enflasyon 78,62 olarak gerçekleşirken, Ak Partili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sadece 6 ayda suya yüzde 75 zam yaptı. Temmuz ayında yaptığı zamla birlikte sadece 6 ayda suya yüzde 75 zam yapmış oldu.

Zaten geçinmekte zorlanan vatandaşa suya yaptığı zamlarla darbe üstüne darbe vuran Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ak Parti'ye de büyük zarar veriyor.

HALK EKMEK İSTANBUL VE ANKARA'DAN PAHALI

200 gram Halk ekmeği 2 liradan satan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ekmeği en pahalı satan illerden biri oldu. İstanbul ve Ankara'da 250 gram halk ekmek 2 liradan satılıyor.

ULAŞIM DA ÇOK PAHALI

Öğrencilere toplu ulaşımı Kahramanmaraş'ta İstanbul ve Ankara'dan 6 kat daha pahalı kullandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, öğretmenlere yaptığı 10 kuruşluk indirimle de çok büyük tepki çekmiş ve Türkiye'de gündem olmuştu. 

SUYA HER AY ZAM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör suya her ay zam yapıyor. Ak Parti'nin en güçlü olduğu Kahramanmaraş'ta vatandaşlar Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel ve Ak Parti milletvekillerinin devreye girmesini ve Başkan güngör'e dur demesini bekliyor.