Kahramanmaraş Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu'nda  öğretmenlerin ve öğrencilerin katılımıyla kutlu doğum haftası dolayısıyla Etli pilav ikramı ve kırk hadis sergisi yapıldı.

Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu'nda kutlu doğum haftası dolayısıyla etli pilav ikramı ve kırk hadis sergisi yapıldı. Peygamberimizi (SAS) daha iyi anlamak onun saadet asrındaki gibi bir merhamet toplumu oluşturmak hhedefiyle tertiplenen programa, Onşkişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Hasan Balbaba, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Kavak, Orman işletme Müdürü Erol Bilmez, Kahramanmaraş Müftüsü Celal Sürgeç,  Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen,  KAMİMDER Başkanı Yunus Doğru, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Memduh Kayıklık yaptığı açıklamada "Peygamber efendimizin her yaşı için bir gül olmak üzere toplam 63 gül dikildiğini  ayrıca mazı, servi, sedir ve gül olmak üzere yaklaşık 1000 bin adet fidan dikimi gerçekleştirildiğini" söyledi. 

Programda ayrıca her öğrenciye islamı anlatan birer kitap dağıtıldı...