Süper Kupa mücadelesi öncesi Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde yaşanan Atatürk posteri krizi, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki müsabakanın iptaline sebep oldu. Suudi yetkililerin Atatürk posterine ve ilgili sembollere izin vermemesi, Türk takımlarının tepkisine neden oldu. Maça çıkmama kararı alan Fenerbahçe ve Galatasaray, yurda dönme kararı aldı.

Yaşanan kriz sonrasında Yeliz lakaplı AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Atatürk'ün "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" sözlerinin gündeme düşmesini 15 Temmuz ihaneti ile ilişkilendirerek tartışmaya katıldı.

Adsız tasarım-58

Erdoğan'dan Muhalefete Sert Tepki: 'Ülkeyi Yöneteceğini Zanneden Zavallılar' Erdoğan'dan Muhalefete Sert Tepki: 'Ülkeyi Yöneteceğini Zanneden Zavallılar'

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, eski AKP milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'nın Atatürk'ün "'Yurta Sulh, Cihanda Sulh" sözünün gündem olması üzerine sarf ettiği "En son 15 Temmuz ihanetinde duymuştuk, YİNE BİR TANTANADIR GİDİYOR" ifadelerine tepki gösterdi. Ali Öztunç, "Hadi ordan soytarı Yeliz!" diyerek Çamlı'nın sözlerine sert bir yanıt verdi. Bu gelişme, siyasi arenada gerilimi artıran bir olay olarak dikkat çekti.

HABER: DİLEK NUR