6 Şubat'ta yaşanan depremin maddi, manevi, sosyal ve ruhsal etkilerinin bir yıl geçmesine rağmen sürdüğünü belirten Karatutlu, özellikle depremzedelerin yaşadığı sorunları dile getirdi.

Erdoğan'dan Muhalefete Sert Tepki: 'Ülkeyi Yöneteceğini Zanneden Zavallılar' Erdoğan'dan Muhalefete Sert Tepki: 'Ülkeyi Yöneteceğini Zanneden Zavallılar'

Vekil Karatutlu, orta hasarlı binaların durumu, uygunsuz alan mağdurları, depremde ev ve eşya kaybı olanlara yapılan ödemeler, esnafın borç erteleme ve kredi teşvik durumu gibi konulara vurgu yaptı. Ayrıca, Kahramanmaraş'ın çeşitli bölgelerindeki sorunlara da değinen Karatutlu, belediye başkanlığı adaylığı sürecinde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

DEVA Partisi Milletvekili, Kahramanmaraş'ın yerel seçimlerde tecrübesiz bir kişiye emanet edilemeyeceğini savunarak, kentteki sorunların çözümü için deneyimli bir yöneticinin gerekliliğine vurgu yaptı. Aynı zamanda, Kahramanmaraş'ın kolay lokma olmadığını ve seçimlerde dikkatli bir tercih yapılması gerektiğini belirtti.