Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında ambulans ile bir otomobil çarpıştı. Kazada biri ağır 2 kişi yaralandı. Yaralılar başka ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan ve boğazından aldığı yara ile kan kaybı yaşayan yaralının ameliyata alındığı öğrenildi.

İddiaya göre Şenol Özdemiroğlu yönetimindeki 67 AC 631 plakalı 112 Acil Yardım ambulansı, Kışla Mahallesi Sanayi Kavşağı'ndan dönüş yapmak isteyen İsmail Çağlar idaresindeki 67 T 8052 plakalı ticari taksi ile çarpıştı. Kazada yaklaşık 30 metre sürüklenen takside sıkışan sürücü Ereğli Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ağır yaralı olarak çıkarıldı. Yaralı sürücüye taksiye çarpan ambulansın sağlık görevlileri müdahale ederken olay yerine gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulans sürücüsü Özdemiroğlu ise bir başka ambulansa alındı. Kazaya karışan ambulanstaki yaralı da başka bir ambulansla hastaneye götürüldü. Bu sırada, kazaya karışan ambulansta görevli sağlık personeli bayanın sinir krizi geçirdiği görüldü. Sağlık personelini yine diğer ambulanslardaki arkadaşları sakinleştirdi.

Diğer yandan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Çağlar'ın hayati tehlikesi bulunduğu, vücudunda kırıklar olduğu, beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle ulaşımın aksadığı yolda, araçların kaldırılmasıyla trafik akışını normale döndü.