Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı operasyon sonrası hakkında gözaltı kararı verilen kişilerin işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde devam ediyor. Yakınlarına destek vermek için emniyet önünde toplanan ailelerin bekleyişini ise polis barikatlarla engellemek istedi. Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün önü ve karşısı tamamen barikatlarla kapatıldı.

Yapılan operasyon sonrası dün gözaltına alınan çoğu emniyet mensubu kişilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor. Yaşananları protesto etmek ve yakınlarına destek vermek amacı ile emniyetin önünde toplanan vatandaşlara yönelik polis ilginç tedbirler almaya devam ediyor. Toplanmaları önlemek için daha önce Konya Yolu üzerinde bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü önünü barikatlarla kapatan polisler bu sefer de yolun karşı tarafını barikatlarla kapattı.

Yol kenarında bulunan vatandaşları barikatların dışına çıkaran polislere vatandaşlarla da tepki gösterdi. Polis ayrıca barikatlarla kapatılan yerlerde basın mensuplarının da bulunmasına izin vermedi.