Artvin Off Road ve Spor Kulübü üyeleri, son günlerde yaşanan olaylar ve verilen şehitler için protesto amacıyla 300 araçlık konvoyla Atatepe'ye çıktı. Burada şehitler için dua edildi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Sosyal medya üzerinden organize olan Off Road kulübü üyeleri, akşam saatlerinde Artvin Köprübaşı mevkiinde toplandı. Daha sonra konvoy oluşturularak şehir merkezinde tur atıldı. Araç konvoyuyla Türkiye'nin en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe'ye çıkan Off Road üyeleri ve vatandaşlar, şehitler için dua etti. Duanın ardından hep bir ağızdan 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde atılan sloganların ardından kulüp üyeleri ve vatandaşlar, protestolarını sonlandırdı.

Artvin Off Road ve Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, "Artvin Off Road Spor Kulübü olarak, aldığımız şehit haberlerinden hergün içimiz parçalanıyor. Biz de kulüp olarak arkadaşlarımızla birlikte böyle bir karar aldık." şeklinde konuştu. Daha önce yapmayı planladıkları festivali de iptal ettiklerine değinen Yılmaz, "Yakışık almayacağını düşündük. Yine şehitlerimizi yalnız bırakmamak için, vatan için savaşan, çatışan, şehit düşen arkadaşlarımız var, onların anısına mevlüt okuttuk, dualarımızı yaptık, güzelce konvoyumuzu yaptık. Yani Artvin'in gücünü, birliğimizi beraberliğimizi, tem yumruk olduğunu Artvin'de kanıtlamış olduk." ifadelerini kullandı.

Konvoyun geçtiği sokaklarda vatandaşlar da ellerindeki bayraklarla destek verdi.