Meydana gelen kavgada silah, satır, sopa ve baltalar kullanılırken çok sayıda kişi yaralandı. Sözlü olarak başlayan kavganın sonrasında Fırnız Alabalık Tesisleri işletmecisi ve personelleri gurbetçi aileye korkunç bir şekilde saldırdı.

6 AYLIK BEBEK HASTANELİK OLDU!

Gurbetçi ailenin, 6 aylık bebeği ise meydana gelen kavgada işletme yetkililerinden birisinin şiddetine maruz kaldığı iddia edildi. 6 aylık bebeği yere fırlatan, işletme yetkilisi ailenin Alabalık tesisinden dışarıya çıkmasına da izin verdirmedi.

İŞTE KAVGA FOTOĞRAFLARI - TIKLA 

AİLEYİ ALI KOYDULAR!

İşletme yetkilisi olduğu iddia edilen kişi, olay yerinden uzaklaşmaya çalışan aileyi ise alı koydurdu. Demir korkulukları kapatan güvenlik görevlisinin, buradan hesap vermeden çıkamazsınız dediği öğrenildi.

Otomobillere taş ve sopalar ile saldıran işletme sahibi ve çalışanlarının da kadın ve çocuklara öldüresiye dayak attıkları öğrenildi.

Pikniğe gelen diğer vatandaşlar işletme yetkililerine çok sert şekilde tepki gösterirken, gurbetçi ailenin dışarıya çıkmalarını vatandaşlar sağladı.

KSÜ Tıp Fakültesine gelen gurbetçi aileden yaralanmayan, 1 kişi bile olmazken 6 aylık bebeğin kafa bölgesinde oluşan yaralar, aileyi ve görenleri derinden üzdü.

Olayla ilgili açıklama yapan Elif K; “ Ailem ile Fırnız Alabalık Tesislerinde piknik yaptığımız esnada çardak çöktü. Çardağın altında çocuklar ve annemiz kaldı. Biz çığlık attık yardım istemek için ancak işletme yetkilisi yanımıza geldiğinde bize küfür etmeye başladı. Çardağa neden o kadar kişi oturuyorsunuz, diyerek ağza alınmayacak küfürler ile bize taş fırlattı. Sonrasında ailemizin erkekleri, yetkili kişiye küfür etmeyin yardım istedik, zararınız neyse karşılarız lütfen uzatmayın dedi. İşletme yetkilisi ise çalışanlarına bağırarak beni öldürüyorlar, koşun dedi. Personeller ellerinde kesici ve delici aletler ile üzerimize koşarak bize saldırdılar. Kadın, çocuk , bebek demeden öldüresiye vurmaya başladılar. 6 aylık bebeğimi yere fırlattılar, kafasında ezik çıktı. Vücudunuz her tarafı morardı. Biz bu duruma gelmesini istemedik, zaten yurt dışından geldik memleket hasretiyle yanıyorduk. Bu olay bizi derinden yaraladı. İşletmenin kapatılmasını istiyoruz, bugün bizim başımıza gelen yarın bir başka ailenin başına gelebilir “dedi.