Kahramanmaraş'ta dün meydana gelen boğulma ve trafik kazalarında toplamda 10 kişi hayatını kaybederken 5 kişide yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

İŞTE O KARA HABERLER! 

ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ 

Kahramanmaraş'ta dereye giren ve akıntıyla sürüklenmeye başlayan Ayşe Nehir Niğdelioğlu (17) ile genç kızı kurtarmak isteyen anne Hatice Niğdelioğlu (45) boğularak hayatını kaybetti.

KAHRAMANMARAŞLI VATANDAŞ ALANYA'DA BOĞULDU

Antalya'nın Alanya ilçesinde denize giren kişi boğuldu. Kestel Mahallesi sahilinden denize giren Ömer Canlı (63), bir süre sonra suya batıp çıkmaya başladı.  Canlı'nın boğulma tehlikesi geçirdiğin anlayan sahildekiler, denize girerek yaşlı adamı kıyıya çıkardı.
Çağrılan sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Canlı, hayatını kaybetti.

KAHRAMANMARAŞ'TA KORKUNÇ KAZA 

Kahramanmaraş'ta sürücüsünün kontrolünden çıkarak dereye devrilen otomobildeki 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Kaza, akam saatlerinde merkez Onikişubat ilçesinin Kısık Yolu'nda meydana geldi.

SURİYELİ ÖLÜ BULUNDU! 

Kahramanmaraş'ta,, Suriye uyruklu Mahmut Kemal (42), yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

KAHRAMANMARAŞLI AİLENİN TAMAMI HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Ortaca ilçesinde minibüsle motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada Kahramanmaraşlı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü Ali Kök ve eşi Yeliz Kök çiftinin 12 yaşındaki kızları Işıl için okul alışverişi yaptıktan sonra evlerine dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.