Yalnız Kurt izleyicileri dizinin konusunu ve oyuncularını merak ediyorlar. İlk bölümü ile bu akşam ekrana gelecek olan Yalnız Kurt saat 20:00'de başlayacak. Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutacak olan Yalnız Kurt’un oyuncuları arasında Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran gibi isimler bulunuyor. Yeni dizinin senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor.

YALNIZ KURT KONUSU

Yeni dizi Yalnız Kurt, Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutuyor. Darbeleri, büyük ihanetleri, cinayetleri ve terör olaylarını ele alan dizi bu yönüyle dikkat çekiyor. Yalnız Kurt, Türkiye'de yaşanan güncel gelişmeleri konu ediniyor.

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır. Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder. Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur.