Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül’ün Kızından Dokunaklı Veda

Operasyonların Kahramanmaraş ve Gaziantep'te uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçunu örgütlü olarak işledikleri tespit edilen 'CANIK ÇETESİ' şüphelileri hedef aldığını belirten Yerlikaya, operasyonlar sonucu ruhsatsız tabanca ve av tüfekleri, muhtelif miktarda bonzai, metamfetamin, esrar ve uyuşturucu hapla çok sayıda uyuşturucu madde kullanma aparatına el konulduğunu aktardı.

Bakan, operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Cumhuriyet Başsavcılığını tebrik ederek, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." şeklinde mesajını tamamladı.