Büyük Birlik Partisi(BBP) Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda partinin Malatya milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı. Programda konuşan BBP Malatya İl Başkanı ve aynı zamanda BBP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Sema Altuntaş, burada yaptığı konuşmada, parti olarak 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını belirtti.

Türkiye’de son dönemde artan terör eylemlerine dikkat çeken Altuntaş, ülkede kaos ortamı oluşturulmak istendiğini söyledi. Altuntaş, şöyle devam etti: “Ülkemizin son dönem itibariyle seçim öncesi bulunduğu durum gerçekten oldukça vahim ve bunu endişe ve korku içerisinde takip etmekteyiz. Ülkemizde bir kaos ortamı yaratılmak isteniyor. Bu sebeple de herkesin birlik ve dirayet içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Tüm ülkenin farkında olarak ve dış güç odaklı oyunlara gelmeden birlik içerisinde hareket etmesi kanaatindeyim. 1 Kasım’da Büyük Birlik Partisi olarak çok güçlü bir kadroyla tüm Malatya’nın oylarına talibiz.”

1 Kasım’da parti olarak seçimlere katılacaklarını anımsatan Altuntaş, “Bence Büyük Birlik Partisi’nin tek başına gücünü göstereceği seçim bu. Bu seçim sürecinde Büyük Birlik Partisi gibi temiz siyaset yapmış, geçmişi temiz ve gerçekten Türk siyasetine damgasını vuran bir partinin gerçek tabanının da ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Bu sebeple de tek başımıza girmemizden ziyadesiyle memnunuz” dedi.

Altuntaş, 1 Kasım seçimleri için İbrahim Aygün, Abdullah Akgün, Mehmet Ayaz, Süheyla Atilla’nın aday olduğunu bildirdi.