İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin ardından bölgedeki orta hasarlı binalara hala müdahale edilmediğini belirterek, bu sorunların çözümü için taahhütte bulundu. Dedeoğlu, Orta Hasarlı Bina Mağdurları Platformu üyeleriyle Doğukent ve Aliya İzzetbegoviç Parkı'nda bir araya geldi.

WhatsApp Image 2024-02-06 at 17.14.02

Programa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa Gürhan, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Tekerek ve parti teşkilatı ile vatandaşlar katıldı. Dedeoğlu, depremin etkilerinin hala devam ettiğini ve sorunların çözülmediğini vurgulayarak, seçilmesi durumunda bu sorunları kısa sürede çözeceklerini ve Kahramanmaraş'ı mağduriyetten kurtaracaklarını belirtti.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP'nin Kazandığı İller Ve Oy Oranları! 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde CHP'nin Kazandığı İller Ve Oy Oranları!

Dedeoğlu, yaptığı konuşmada, "Kahramanmaraş'ı mağdur ettiler, yine edecekler. Bunlara dersi sandıklarda verelim" ifadelerini kullanarak, depremzedelerin haklarının takipçisi olacaklarını ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Orta hasarlı binaların durumunun hala belirlenmediğini ve bir yıldan beri bu konuda bir ilerleme kaydedilmediğini ifade eden Dedeoğlu, bu durumu çözmek için gereken adımları atacaklarını belirtti.

WhatsApp Image 2024-02-06 at 17.14.02 (1)

Deprem sonrasında bölgedeki ekonomik yapının yeniden inşa edilmesi ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dedeoğlu, seçilmesi durumunda Kahramanmaraş'ı kalkındırmak ve normale döndürmek için çalışacaklarını sözlerine ekledi.