Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Big Brother'da erkek yarışmacılardan Demir ilk günden seyircilerin dikkatini çekti. star TV'nin yeni Yarışma programı Big Brother Türkiye 1. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.  Peki Big Brother Demir kimdir. İşte detaylar..
 
Big Brother Demir kimdir? 
 
Anne ve babasını kaybettikten sonra uzun yıllar Amerika’da yaşamış. İki kız kardeşinden daha fazla ayrı kalmak istemediği için Türkiye’ye geri dönüş yapmış. Demir hayatında öylesine zorluklarla mücadele etmiş ki, bu hikâye bir arkadaşının üniversite tezine konu olmuş. Daha önce iki evlilik yapan Demir, aradığı mutluluğu bulamadığını söylüyor.
 
Aşka ise kapılarını kapatmadığını her fırsatta dile getiriyor. En büyük tutkusu spor yapmak. Neredeyse her gününü spor yaparak geçiriyor. Hayatını şimdiye dek hep planlı yaşamış biri, plansız bir yaşam düşünemiyor. Adının karakterini yansıttığını düşünüyor. Kendinin de demir gibi kırılmaz olduğunun altını özellikle çiziyor. Demir Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp kendi işini kurmak istiyor.

Big Brother Demir kimdir
 
KURALLARI BIG BROTHER KOYAR
 
Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ ne derse o oluyor. Kural mı? Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar her gün değişebiliyor. 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor.