Korkunç tasarlanmıştı ve yanıp sönen ısıklarıyla çok klişeydi çok üzücüydü diyerek UFO gördüğünü söyleyen yönetmen Emir Kusturica, Lars von Trier, Quentin Tarantino, Guillermo del Toro hangisidir?

Guillermo del Toro, gerçek bir UFO gördüğünü ve 'korkunç bir şekilde tasarlandığını' söyledi

Suların Şekli yönetmeni Guillermo del Toro geçenlerde Hollywood Muhabirine hayatının en tuhaf ve doğaüstü deneyimlerinden bahsetti . Hayaletlerle iki karşılaşmaya ek olarak, genç bir adam olarak UFO ile nasıl çok canlı bir karşılaşmaya girdiğini anlatıyor - ve boka benziyordu.

“Tam bir deli gibi konuşuyorsun, ama bir UFO gördüm. Bir UFO görmek istemedim ”diyor del Toro. “Korkunç bir şekilde tasarlandı.” Altı paketi aldı - içmedi diye ısrar etti! - bir arkadaşıyla birlikte, çift Guadalajara yakınlarındaki yalıtılmış bir otoyolun kenarındaki yıldızlara bakmak için dışarı çıktı.

Karanlıkta tek başlarına oturduklarında, ufukta “süper hızlı” hareket eden bir ışık gördüler. Ona honking ve ışıklarını yaktıktan sonra, bir saniyeden daha kısa bir sürede “1000 metreden uzağa gitti. “Del Toro bunu hayatının en korkutucu anı olarak nitelendirmesine rağmen , Pan’ın Labirenti ve Pasifik Kıyıları’nın müdürü yardım edemedi, ancak onun ve arkadaşının yaşamları için kaçarken bile, uzay aracının görsel olarak ne kadar etkileyici ve hackney olduğunu not edin.

Gerçek bir UFO’nun, popüler hayal gücüne hâkim olan Hollywood versiyonlarına kıyasla türevli olabileceğini veya eğlence endüstrisinin, gerçek yabancılar tarafından (iddia edilen) daha tuhaf ve daha soğuk olan dünya dışı nakiller yarattığını düşünmek biraz garip. Yine de, bu yıllar önce oldu - ve del Toro'dan o zamandan beri uzaylı teknolojik tasarımındaki muhtemel üslup gelişmeler hakkında bir söz yok.

Oscar adayı bir yönetmen, janky UFO ile yaşadığı üzücü deneyim hakkında söylemeye devam etti. “Işıkları yanıp sönen, çok klişe bir uçan daire idi. Çok üzücü: Keşke düşündüğün gibi olmadıklarını açıklayabilseydim. Onlar senin düşündüğün gibi. ”