Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, son dönemde yoğunlaşan şiddet olaylarına bir yenisinin daha katıldığını duyurdu. Prof. Dr. Şenol, sosyal medya hesabında, “Bir hekim şiddeti daha. Hekim şiddeti politiktir, sistem sorunudur” mesajıyla bir meslektaşının yaşadığı şiddeti paylaştı.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli doktorun anlattıkları şöyle:

Ümraniye EAH’te yaşanan bir olaydan bahsetmek istiyorum. Psikiyatri uzmanı olarak çalışıyorum.

Dün bir hadsizin “BOŞUNA ÖLDÜRMÜYORLAR BU DOKTORLARI, ÖLDÜRECEKSİN HEPSİNİ” ifadelerinden sonra beyaz kod verdim. Kişinin kaydının olmaması, GÜVENLİĞİN ZAMANINDA GELİP KİŞİNİN KİMLİK BİLGİLERİNİ ALMAMASI VE KATTA KAMERA OLMAMASI sebepleriyle beyaz kod işlemi SÜMEN ALTI EDİLDİ. Beyaz kod işlemi başlatılmadı.

BEYAZ KOD GEÇERSİZ HOCAM ifadeleriyle karşılaştım. KURUMUN YETERSİZLİĞİ YETERSİZ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ sebebiyle fatura yine hekime kesildi.

“TOPLU İSTİFA VE GREV OLMADAN HİÇBİR ŞEY ÇÖZÜLMEYECEK”

Bir hafta sonra istifa etme kararımla şöyle söyleyebilirim ki TOPLU İSTİFA VE SÜRESİZ GREV OLMAKSIZIN hiçbir şey çözülemeyecek. Ne kadar değersiz olduğumuzu bir kez daha anladım ve çok öfkeliyim. Gün gelecek devran dönecek bu zalimler ve onların piyonları da halka hesap verecek Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, son dönemde yoğunlaşan şiddet olaylarına bir yenisinin daha katıldığını duyurdu. Prof. Dr. Şenol, sosyal medya hesabında, “Bir hekim şiddeti daha. Hekim şiddeti politiktir, sistem sorunudur” mesajıyla bir meslektaşının yaşadığı şiddeti paylaştı.