Yozgat Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Salih Karacabey’in Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne seçilmesi ile boşalan Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevine Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Yılmaz atandı.

İlahiyat Fakültesi Dekanlık binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Prof. Dr. Ömer Yılmaz’a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak başarılar diledi. Rektör Karacabey, "Hocamız alanında yetişmiş uzun yıllar bu alanda hizmet görmüş bir arkadaşımızdır. Uhdemde olan Bilal Şahin İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevini kendilerine teslim ediyorum. Fakültemiz ve şehrimiz için faydalı işler yapacağı konusunda inancımız tam. Bu vesile ile kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığı görevini Rektör Karacabey’den teslim alan Prof. Dr. Ömer Yılmaz da yaptığı konuşmada, İlahiyat Fakültesi koltuğuna oturmanın sorumluluğu ve bilincinde olduğunu vurgulayarak, akademisyen ve idari personel ile birlik ve beraberlik içinde İlahiyat Fakültesini bulunduğu yerden daha ileriye götürmek için çalışacaklarının altını çizdi. Prof. Dr. Yılmaz, "Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey’in destekleri ile üniversitemizi geliştirmek adına elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz." diye konuştu.