O Ses Türkiye yarışmasında çeyrek final heyecanını başarıyla taçlandıran ve yarı finale kadar yükselmeyi başaran Aydınlı güzel yarışmacı Busegül Yalçın kimdir? Busegül Yalçın 1 Şubat Pazartesi gecesi TV8 ekranlarında yayınlanan yarı finalde nasıl bir performans gösterecek? Busegül Yalçın finale yükselebileck mi?

O Ses Türkiye'de Emre Sertkaya, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas ile birlikte yarı finale kalan güzel yarışmacı Busegül Yalçın'ın yarı final performansı Aydın'da merakla bekleniyor. Aydınlılar Busegül Yalçın'a destek vermek için yarışma saatini beklemeye başladılar. Sosyal medyada da Busegül Yalçın'a destek vermek için kampanya başlatıldı.

O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan Busegül Yalçın burada İrşadi Kılıç ile birlikte düelloya çıktı ve düelloda İrşadi’yi eleyerek 3’lü düello etabına geçmeyi başardı

Bu etapta Asude, Cemre ve Tayfun isimli yarışmacılar Gökhan Özoğuz’un takımında kalmayı başarırkenBusegül Yalçın ise Ebru Gündeş tarafından kendi takımına transfer edildi. Daha sonra ise Emre Sertkaya ile düeolloya çıkan Aydınlı genç sanatçı rakibiyle yenişemedi. Her iki yarışmacı da aynı yüzdeyi aldıkları için birlikte bir üst tura çıktı.

En son bölümde ise Gökhan ve Hakan Özoğuz ‘un takımında yer alan İlke Yıldız’ı eleyerek büyük bir başarı elde eden Busegül Yalçın, çeyrek finale çıkan 13 kişinin arasındaki yerini aldı. Busegül Yalçın böylece kendisini eleyen Gökhan ve Hakan'dan da intikamını almış oldu.

Busegül Yalçın bu kadarla da kalmadı ve 31 Ocak tarihinde yayınlanan bölümde de büyük bir başarı sağladı ve yarı finale yükselmeyi başardı.

Busegül Yalçın

Busegül Yalçın Kimdir?

21 Yaşında olan güzel yıldız Aydın doğumlu. Üniversitenin opera bölümünü okurken, maddi sıkıntılar nedeniyle okula ara verdiğini belirtmiştir. Daha öncede Rising Starda yarışmacı olarak katılmış, yarışmada da büyük başarı elde etmiştir.