Gaziantep'te polis, önceki gün çaldığı otomobille seyir halinde giden şüpheli şahsın peşine düşünce, filmleri aratmayacak bir kovalamaca yaşandı. Yanındaki silahla havaya ateş de açan şüpheli şahıs, polisin aracın lastiklerini patlatması sonucu durabildi. Ancak yine kaçmayı sürdürünce ayağından vurularak yakalandı.

Olay, Kolejtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre B.K. isimli şahıs, önceki gün 27 LF 581 plakalı otomobili Ocaklar Mahallesi'nden çaldı. Aracın sahibi de özel bir hastanenin önünde çalınan otomobilini görünce polise haber verdi. Polis de aracın peşine düştü. Cumhuriyet Mahallesi'nde durması istenen sürücü B.K., uyarılara aldırış etmedi ve havaya yanında bulunan silahıyla ateş etti. Polis de aracı Kolejtepe Mahallesi'nde sıkıştırdı. Aracın lastiklerine polis tarafından ateş açılınca sürücü B.K. da panikledi ve bir ağaca çarparak kaza yaptı. Kaza yapınca araçtan inen B. K., kaçmayı sürdürünce ayağından vurularak durduruldu. B.K., olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan olay yeri inceleme ekipleri de bölgeyi çember altına alarak araç içerisinde incelemede bulundu. Şüpheli B.K'nin çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi.