Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, “Ordu’da görev yapacak olmaktan dolayı mutluyum. Ordu’ya en iyi şekilde hizmet vermek için 24 saat esasıyla çalışacağız” dedi.
Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi(POMEM) Müdürü iken, 26 Ekim 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Ordu İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Suat Çelik, Ordu gibi güzel bir şehirde görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu halkının huzuru ve güvenliği için elinden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğini ifade ederek, “Orduluların huzur ve asayişi için 24 saat esasıyla görev yapacağız. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla tüm polis camiası olarak canla başla çalışacağız” diye konuştu.
Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, 1997 yılında dönemin Başbakanı Necmettin Erbakan’ın resmi korumalığını yapmıştı. Emniyet Müdürü Suat Çelik, 2012 yılında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Başbakanlık Koruma Daire Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.