Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yöneticileri Sarıçam İlçe Örgütü'nün organizasyonuyla ilçedeki 67 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi.

CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven, ilçedeki 67 mahallenin muhtarını parti yöneticileriyle buluşturdu. CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, il yönetim kurulu ve meclis üyelerinin de katıldığı programda İlçe Başkanı Güven, CHP’nin Sarıçam’da hak ettiği konumda olmadığını söyledi. CHP’nin Sarıçam’da oy oranını artırmak ilçenin sosyo-demografik yapısına uygun çalışmalar yaptıklarını dile getiren Güven, mahalle muhtarları aracılığıyla insanlara dokunacaklarını, halkın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını anlattı.

Türkiye’nin oldukça sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut ise 1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerin ülkenin geleceği için yaşamsal öneme sahip olduğunu bildirdi. Ülkedeki kaosu sona erdirecek, akan kanı durduracak, toplumsal barışı sağlayacak partinin CHP olduğunun altını çizen Bulut, “Cumhuriyetin kurucusu ve teminatı olan CHP, ülkeyi düzlüğe çıkaracak, sorunları çözecek, haksızlıkları, yolsuzlukları sonlandıracak, halkın refahını sağlayacak partidir. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var” diye konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de muhtarların halkın oylarıyla göreve geldiğini belirtti. Çetin, “Bileklerinin hakkıyla bu göreve seçilen muhtarlarımızın değerini bilmeliyiz. Çünkü onlar halkımızla aramızdaki köprü görevini yerine getiriyorlar. Yerel yönetimlerin başarısı muhtarlarla kurdukları ilişkiyle doğru orantılıdır. Yerel seçimlerde de sadece Sarıçam’ı değil tüm Adana’yı kucaklamak istiyoruz.” diyerek CHP’nin iktidarı için muhtarlardan destek istedi.

Konuşmaların ardından İl Başkanı Bulut, Başkan Çetin ve İlçe Başkanı Güven, muhtarların sorunlarını dinleyip sorularını yanıtladı.