AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları, Gazzeli Annelerin Acılarına Dikkat Çekti AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları, Gazzeli Annelerin Acılarına Dikkat Çekti

Asrın Felaketi depremlerinde depremden etkilenen 11 ile gönderilmek için toplanan yardımların Üsküdar Belediyesi otoparkında bekletildiği görüntüleri yankı uyandırdı. Depremin ardından tüm kurul ve kuruluşlar yardım kampanyasına katılmıştı. Yardım kampayasının başını çekenlerde ise belediyeler yer almıştı.

Deprem yardımı toplayan belediyelerden birisi de Üsküdar Belediyesi  olmuştu.Bulgurlu'daki Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ni merkez olarak seçen Üsküdar Belediyesi'nin yardım kampanyasına vatandaşlar az çok demeden destek olmuştu. Deprem felaketinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen vatandaşların deprem bölgesi için topladığı ve Üsküdar Belediyesi'ne gönderdiği yardımlar otoparka götürüldü ve orada halen bekletildiği ortaya çıktı.

ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI TÜRKMEN: "ARAŞTIRACAĞIM"

BirGün gazetesi tarafından paylaşılan görüntülerde yüzlerce koli yardım malzemesinin otoparkın büyük bir kısmını doldurduğu görülüyor. Olay sonrası gözlerin çevrildiği Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise deprem bölgesine büyük yardımlar yaptıklarını belirterek konuyu araştırıp bilgi vereceğini ifade etti.