Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Yeşil Tepe Mahallesinde hizmete sunduğu Doğal Yaşam Parkı, Kahramanmaraşlı vatandaşların gözdesi oldu. Serin havası, şehir merkezine olan yakınlığıyla dikkat çeken Doğal Yaşam ve Mesire Alanı, içerisinde mini hayvanat bahçesiyle de dikkat çekiyor.

DUL_3500
Doğal Yaşam ve Mesire Alanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesire alanına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DLK_4752
Kahramanmaraş’ın eşsiz doğasını vatandaşlarla buluşturduklarını anlatan Okay, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Daha önce atıl bir şekilde amacı dışında kullanılan bu alanları güzelleştirerek vatandaşlarımızla buluşturmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Yeşil alan konusuna çok büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda birçok proje ortaya koyduk. Bu projelerin başında da Dulkadiroğlu Doğal Yaşam ve Mesire Alanı gelmektedir. Bu alanımız vatandaşlarımız tarafından yoğun ziyaret edilmektedir. Özellikle sıcak havalarda mesire alanı dolup taşmaktadır. Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizleri yeni projelere cesaretlendirmektedir.”

DUL_3540
Mesire alanını ziyaret eden vatandaşlarda ortaya konulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

DLK_4814