İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kars merkez ve ilçelerde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu
Genel Sekreter Erdinç Dolu, Özel İdare’nin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görerek teknik personellerden bilgiler aldı. Kars merkez ve ilçelerde yapımına başlanan okul inşaatları hakkında teknik personellerden bilgiler alan Erdinç Dolu, yapımı devam eden okulları gezerek yetkililerden bilgiler aldı.
İl Özel idaresi tarafından 2016 yılı içerisinde ihale edilen okullar hakkında bilgi veren Genel Sekreter Erdinç Dolu, “Şuan itibariyle 11 adet okulumuzla beraber 7 adet yurt ve 3 adet atölye inşaatımız devam ediyor. Bu yıl içerisinde 2 adet okul, 2 adet yurt ve 1 adet atölye inşaatının ihalesi yapılma aşamasındadır. Ayrıca 5 adet okul, 2 adet yurt, 2 adet atölye ve 1 adet spor salonu olmak üzere toplam 10 adet inşaatımız proje aşamasındadır. Yıl içerisinde inşaatı biten okulları Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edeceğiz. Okullarımızı gezdik ve teknik personellerimizden bilgiler aldık. Çok da güzel olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nce yapımı devam eden okulların kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların hızlandırıldığına da dikkat çeken Erdinç Dolu’ya okulların kontrolü olan İl Özel İdaresi Plan Proje Birim Müdürü Ersin Arslan’da eşlik etti.