Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin bir ödül töreninde söyledikleri sosyal medyada infial yarattı. Depremzede vatandaşlar hakkında konuşan Eda Ece söyledikleri şok etti. 11 ili yıkan büyük depremler sonrası yardım için en önlerde olan isimlerden birisi Eda Ece'nin bu sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Oyuncu Eda Ece, katıldığı bir ödül töreninde depremzede vatandaşları hedef alarak, yardımları gönderenin kendileri olduğunu ima ederek oy tercihleriyle alay etti.

Depremzedeler Ece'nin sözlerine şu şekilde tepkilerini gösterdi:

090104918-odul-toreninde-depremzedelerle-ilgili-konusan-eda-160247485704m

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihlerine alaycı bir dille atıf yapan Ece, "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı. Sandıktan onu anladık ama neyse." dedi.  Ece'nin sözlerine salonda bulunanların kahkaha atması ise ayrıca dikkat çekti.

Ece, sosyal medyada gündem olan o ifadelerinin ardından Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

"Linççi tayfa sandık şakama da bozulmuş" diyen ünlü oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Ben kendim, özgür bir birey olarak, kendi özgürlüğümü savunup, başkasının özgürlüğünü savunmayacak zekada biri değilim. İsteyen bardağa oy verir, isteyen tuzluğa oy verir, isteyen Ahmet'e verir, isteyen Mehmet'e verir. Buna ben bir şey diyemem. Özgürlük sadece bana değil, özgürlük herkese... İsteyen istediğine oy verir, isteyen istediği sandığa gider. Ben orada baştan sona mizahi bir dil ile ele aldım. Hani eskiden Levent Kırca İSKİ'yi arıyordu ya kafasında sabunla 'İkide bir sular kesiliyor' diye. Ve biz buna gülüyorduk. Fesatça, bu kadar negatifçe bakmak linççi tayfanın işi. Ayrıca benin tek bir hassasiyetim var... Şimdi onlar da bana yazıyor. Aslında öyle bir konu da yok da neyse... 'Seni biliyoruz...' falan diye. Benim kötü niyetle kimsenin acısını travmasını tetikleyecek bir şey falan söylemek falan gibi bir amacım asla yoktu yani. Daha fazla da uzatmayalım."