Onikişubat Belediyesinden ihtiyaç sahibi öğrencilere destek. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek üniversite sınavına hazırlanan 500 öğrencinin sınav ücretlerini Belediye olarak ödeyeceklerini söyledi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut ile bir araya gelen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlediği 500 ihtiyaç sahibi öğrencimizin üniversite giriş sınavı ücretlerini karşılıyoruz. Onikişubatlım Kart ile sınav ücretlerini yatırabilecekler. Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz." dedi.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut'da yaptığı açıklamada "Onikişubat Belediyemiz ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi 12. sınıf 500 öğrencimize ilk basamak olan üniversite giriş sınav ücretleri Onikişubatlım kartına yüklenecek. Onikişubatlım Kart ile Ziraat Bankasından sınav ücretlerini yatırabilecekler. Bu anlamlı destekleri için Belediye Başkanımız Hanefi Mahçicek'e öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.