Kahramanmaraş inşaat sektörünün aranılan isimlerinden Avize Park satış portföyünü genişletti. Birbirinden önemli şık tasarımlarıyla dikkat çeken avizeleri Kahramanmaraş ile birlikte bölge illerine sevk eden Avize Park Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kabalcı genç ve dinamik yapısıyla bölgenin aranan ismi oldu.

Kahramanmaraşlı genç işadamı Lütfi Kabalcı yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Avize Park’ın hem avize portföyünü hem de müşteri portföyünü genişletti. Genç yaşına rağmen işindeki başarısıyla dikkat çeken İşadamı Kabalcı inşaat sektörünün yanında avize dünyasında da yerini perçinledi.

Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde çağın modern tasarım avizelerini bünyesinde barındıran Avize Park’ı 2 yıldır Kahramanmaraş ve bölgesinin en büyük avize alışveriş mağazası haline getiren İşadamı Kabalcı, müşterilerinin yoğun ilgisiyle de karşılaştı.

Müşterilerine son tasarım ürünleri sunan Avize Park Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kabalcı; “Müşterilerimize en iyi avizeleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşyerimizde ülkenin hatta dünyanın son trend ürünlerini barındırıyoruz. Avize konusunda da modayı yakından takip edip son güncelleme ürünleri müşterilerimiz için bünyemize katıyoruz. Kahramanmaraş’la birlikte bölge illerimizde de müşterilerimize sahibiz. Her geçen gün ürün yelpazemizi güçlendirmeye devam ediyoruz.” dedi.